Wil jij je haar zo goed mogelijk verzorgen? Gebruik deze natuurlijke producten!

Bij Blush Hairstyling houden we van goede en eerlijke producten, sinds kort hebben we een supergaaf nieuw merk in de salon: NATULIQUE! Het is een innovatieve permanente kleuring op natuurlijke basis met een resultaat zoals je gewend bent. In deze blog lees je waarom het belangrijk is om goede natuurlijke haarproducten te gebruiken en welke belangrijke ingrediënten NATULIQUE gebruikt!

[1] NATULIQUE producten

De kwaliteit van de professionele haarverzorgingsproducten van NATULIQUE is te danken aan de passie en toewijding die ervoor nodig is om verzorgingsproducten te maken die gebruikelijke merken overtreffen met 95% tot 100%. Alle producten zijn op basis van Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten. Alle NATULIQUE-producten worden geproduceerd in Denemarken.

 

[2] Natuurlijke ingrediënten

Alle NATULIQUE producten zijn gemaakt op natuurlijke basis. Er zitten allerlei ingrediënten verwerkt in de producten, dit is om het haar zo goed mogelijk te verzorgen en de optimale voedingsstoffen te geven. Hieronder leg ik uit welke ingrediënten goed zijn voor je haar.

Citroenschilolie

In onze haarkleuringen wordt onder andere Citroenschilolie gebruikt, dit is een rijke bron van vitamine C en citroenzuur. Het is een krachtig ingrediënt dat de pH-waarde van de huid op natuurlijke wijze herstelt en schilferige, droge en jeukende huidaandoeningen zoals roos helpt kalmeren. Doordat citroenschilolie de pH van de hoofdhuid in evenwicht brengt, kan citroenschilolie effectief zijn bij snel vet haar. Het kan ook zorgen voor sterker en glanzender haar. ??

Zonnebloempit olie

Zonnebloempit olie zit onder andere in de NOURISHING Conditioner en bevat vitamine E en sesamol, waarvan is aangetoond dat het vrije radicalen vermindert en neutraliseert. Vrije radicalen kunnen je haar en hoofdhuid beschadigen en kunnen door bijvoorbeeld luchtvervuiling in ons haar en op onze huid terecht komen. In bijna alle NATULIQUE-producten zal je ingrediënten vinden die deze vrije radicalen weg vangen en je hoofdhuid en je haar beschermen.

Amandelen

De olie van amandelen wordt gebruikt in onze producten en bevat voedingsstoffen en vitamine A, B1, B2, B6 en E. Het geeft je haar glans en voorkomt haarbreuk.

Lavendelblad

Kalmeert de hoofdhuid, verbetert de bloedsomloop en herstelt een geïrriteerde of gevoelige hoofdhuid

Avocado

Avocado is heerlijk en super gezond om te eten omdat het veel vitamine B, K, E en vezels bevat. Ook is het een heel goed ingrediënt voor je haar en je hoofdhuid! Het hydrateert, voedt en beschermt het haar en de hoofdhuid. Daarnaast stimuleert het de genezing en regeneratie van huid en haar en beschermt het tegen luchtvervuiling. Na het gebruik van producten met dit geweldige ingrediënt heb je verzorgd, glanzend haar wat mooi in model blijft! ?

Perzikbloem Extract

Een super bijzonder ingrediënt! Het extract van deze bloem bevat namelijk super veel antioxidanten en heeft ontgiftende eigenschappen. Hierdoor voorkomt het schade door (lucht)vervuiling en is het de werkzame stof die zorgt voor de bescherming in de ANTI-POLLUTIVE Dry Shampoo

Olijven

Olijfbladextract voedt, verzorgt en verbetert de elasticiteit van het haar. Daarnaast stimuleert het de haargroei en geeft het glans. Olijfolie werkt als emulgator (zorgt dat stoffen met elkaar kunnen mengen). Daarnaast hydrateert het de huid, geeft het glans, verbetert de elasticiteit en versterkt het haar.

Gojibes

Dit is een van de krachtigste planten in de kruidengeneeskunde en is extreem rijk aan vitamines en mineralen. Gojibessen hebben het hoogste vitamine C gehalte van alle fruitsoorten. Vitamine C is een van de meest effectieve voedingstoffen om het haar te helpen groeien en versterken ?✨

Gemberwortelextract

Heeft antioxiderende eigenschappen en is daardoor een super ingrediënt! ??? Het verjongt daarnaast de huid door het te beschermen egen veroudering en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Zijde

Een belangrijke stof in ons haar is het eiwit keratine, een proteïne die het haar kracht, bescherming en structuur geeft. Zeker wanneer het haar wordt blootgesteld aan chemische behandelingen en hitte, breekt deze keratine af en wordt het haar zwak, verliest het elasticiteit en is het vatbaarder voor haarbreuk. En precies daar kan ZIJDE hulp bieden! Wij gebruiken gehydrolyseerd zijdeproteïne, wat cysteïne bevat, een ingrediënt wat nodig is om nieuwe keratine te produceren en het haar te versterken. De zijde dringt door in de haren, waardoor het haar van binnenuit wordt gehydrateerd en versterkt.

Haver

Je ziet vaak haver in onze producten ? Een ingrediënt wat super hydraterend en rustgevend werkt. De natuur geeft ons zo veel en laat ons veel zien. Bijvoorbeeld aan de oorsprong van een ingrediënt zie je vaak wat de werking is. Een haverplantje bijvoorbeeld heeft veel water nodig en absorbeert veel vocht, perfect om te groeien in het regenachtige Denemarken. En precies dat doet het ingrediënt ook uiteindelijk voor je haar en hoofdhuid.

 

 

[3] Gecertificeerde producten

Alle producten van NATULIQUE zijn gecertificeerd volgens de 360BIOCERT richtlijnen, dit houdt in dat alle materialen en werkzaamheden de balans van ecologische en organische systemen intact houden. Door de 360BIOCERT certificering zijn zowel klanten als kapsalons verzekerd van duurzame en biologische oplossingen voor hun wensen.

 

[4] Initiatieven

Door de natuurlijke haarproducten van NATULIQUE te gebruiken werk je mee aan initiatieven als: Vegan, PlasticPollutionCoalition, BreastCancerFoundation, OnTreePlant en BeCrueltyFree. Het gebruiken van deze producten helpt je dus niet alleen om jouw haar gezond te houden, maar je levert ook een kleine bijdrage aan de wereld.

 

Wil jij meer weten over de producten van NATULIQUE of welke haarverzorging op dit moment passend zou zijn voor jou? Stuur mij gerust een WhatsAppje of plan jouw knipafspraak via de onderstaande knop!

 

 

Plan je knipafspraak!