Belangrijke waarde van Blush

Perfectie in elk detail

Bij Blush Weddingplanner geloven we dat perfectie schuilt in de kleinste details. We streven ernaar om jouw speciale dag tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij kunt genieten van een moeiteloze en prachtige ervaring.
  • Van A-Z
  • Deelplanner
  • Ceremonie
Blush Creative - Weddingplanner Midden Nederland

Waar ik je graag mee help

Weddingplanner van A tot Z

Voor hulp van begin tot eind, zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf. Ik help jullie graag als weddingplanner zodat jullie ultiem en stressvrij kunnen genieten.

Deelplanner

Slaat de stress toe in de laatste weken? Hebben jullie toch nog wat hulp nodig? Of willen jullie hulp vanaf het begin, maar alleen voor enkele aspecten? Dan help ik jullie graag als deelplanner.

Ceremoniemeester

De volledige voorbereiding zelf verzorgen, maar op zoek naar een manier waarop iedereen zorgeloos kan genieten van jullie grote dag? Zet mij dan in als ceremoniemeester. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Welkom

Hey daar, aanstaand bruidspaar!

Bij Blush Weddingplanner begrijpen we dat je bruiloft de mooiste dag van je leven moet zijn. Wij staan voor je klaar! Of je nu droomt van een intieme ceremonie op het strand, een sprookjesachtig kasteelhuwelijk of een trendy stadsbruiloft, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is afgestemd op jouw wensen en stijl. Van het selecteren van de perfecte locatie tot het regelen van bloemendecoraties, catering en entertainment, wij nemen de volledige organisatie uit handen. Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en professionals in de trouwwereld, zorgen wij ervoor dat alles goed op elkaar aansluit en jouw dag vlekkeloos verloopt.

Huur bij Blush

Maak jouw trouwdag nog specialer met onze stijlvolle en luxe verhuur-items!
Van klassieke tot moderne stijlen, wij hebben voor elk bruidspaar iets in onze collectie.

Huur

Over mij

Marilène Griffioen

Dé ondernemende kracht achter Blush Creative. Ik word blij van het organiseren van bruiloften en het stylen. Een praatje maken vind ik altijd leuk, samen gaan we de uitdaging aan om jouw doel te realiseren!
  • Creatief
  • Ondernemend
  • Sportief
Blush Weddingplanner

Neem contact met ons op

Vind jij het lastig om te beginnen aan de bruiloft? Vul gerust je gegevens in, ik help je graag!