Nieuwe blog!

Natulique kapper: Maak met natuurlijke producten jouw haar weer gezond!

Nog invullen voor publicatie.

Natulique kapper

Bij Blush Hairstyling zijn we een gespecialiseerde “Natulique Kapper”. Bij onze salon verkopen we alleen de natuurlijke producten van het merk Natulique. Wij helpen graag de wereld, Natulique en vooral u als klant! Met deze producten op natuurlijke basis weet je zeker dat er geen sulfaten of parabenen inzitten. Daarnaast voldoet dit merk aan een hele hoop richtlijnen om in aanmerking te komen voor verschillende certificeringen. Neem vooral een kijkje in onze nieuwe webshop en ontdek wat natuurlijke producten voor jou kunnen betekenen!

Lykkegaard

Lykkegaard, hét merk voor natuurlijke verzorging van jouw huid. De huid is je grootste orgaan en moet goed worden verzorgd. De lichaamsverzorging-lijn is gebaseerd op natuurlijke en biologische ingrediënten en biedt je huid alles wat ze nodig heeft om goed verzorgd te voelen. We gebruiken geen schadelijke ingrediënten en richten ons in plaats daarvan op alle waardevolle extracten en oliën die de natuur ons biedt. Een luxe spa-tijd, voor jou en je huid. Ontdek de kracht van natuurlijke verzorging voor jouw huid!

Natuurlijke shampoo

Het is belangrijk om je haar te wassen met de juiste shampoo. Wanneer je dit niet doet loop je het risico dat jouw haar ongezond wordt gemaakt door bepaalde chemische stoffen die sommige producten van grote merken bevatten. Sinds een korte tijd zijn wij unieke reseller van het merk Natulique, verzorging van het haar op natuurlijke basis staan bij Blush op nummer een. In onze Blush shop hebben we een natuurlijke shampoo van Natulique, deze is helemaal vrij van chemische stoffen en parabenen etc. Klik op het product hieronder voor meer informatie of om het direct te bestellen!

Haar verzorgen na blonderen

Je haar blonderen kan hartstikke leuk zijn, maar het is oh zo slecht voor de gezondheid van het haar. Wanneer je gaat blonderen maar het daarna niet goed verzorgd, kan het maar zo zijn dat je haar poreus wordt. Dat wil je natuurlijk niet.. tenminste, dat hoop ik! Probeer goed voor jezelf te zorgen en je haar alle voedingsstoffen te geven die ze nodig heeft. Probeer eens wat natuurlijke haarproducten uit onze webshop voor het herstel van jouw haar.

Professionele haarverzorging

Het is soms lastig om te bepalen wat nou goede haarverzorging is. Je ziet in de winkels altijd zoveel liggen. Wanner weet je nou wanneer een haarproduct echt goed is? Eigenlijk is dat heel simpel. Kijk naar de keurmerken die op de verpakking staan. Je hebt verschillende keurmerken die zijn ook te vinden op de website. Heeft een product gern keurmerk op de verpakking staan? Dan is het vaak een verkooppraatje waardoor mensen te snel geloven dat dit waar is en het product gelijk kopen. Let dus goed op keurmerken! Op mijn website staat hier nog meer over uitgelegd.

Shampoo zonder sulfaten en parabenen

Je kan het best producten gebruiken zonder sulfaten en parabenen. Sulfaten en parabenen drogen je haar uit en maken een laagje om je haar heen waardoor je haar snel vet word of je haarconditie gaat achteruit. Parabenen zijn eigenlijk conserveringsmiddelen. Er worden meestal slechte producten toegevoegd waardoor een shampoo langer houdbaar is. Ook kunnen parabenen slecht zijn voor je lichaam, omdat parabenen mogelijk kankerverwekkend is. Natulique heeft daar een ander plantaardig product als vervanging voor. Sulfaten zijn een soort mengmiddel. Je shampoo schuimt hierdoor lekker, zo heb je het idee dat je haar goed schoon is. Maar zo werkt het eigenlijk niet. Sulfaten zorgen ervoor dat je een droge/jeukende hoofdhuid kan krijgen. Ook kan je hoofdhuid schilverig worden. Je haar kan gaan pluizen door deze sulfaten. Wat sulfaten zo populair maken, is dat ze heel goedkoop zijn. Natulique heeft ook voor deze siliconen weer vervangende plantaarig gezonde ingrediënten gebruikt, waardoor het gezond is voor je haar.

Haarverzorging in de zon

Je zult er misschien niet zomaar bij nadenken, maar haarverzorging is echt nodig bij veel zon. Je haar droog heel snel uit door de zon, maar dat kan je heel simpel tegengaan door bijvoorbeeld heat en sun protector te gebruiken van Natulique! Ook heb je arganolie die verkleuring en droogheid tegen gaat.

Poreus haar

Poreus haar is eigenlijk gebroken/dood haar. Doordat je vaak chemicaliën gebruikt reageert je haar hier ook direct op. Je haar word dus poreus en voelt erg droog aan. Gelukkig kan je dit herstellen met onze Natulique producten. Wil jij meer advies? Neem dan contact op!

Beschadigd haar

Jou haar kan snel beschadigd worden door kleuren, fohnen, stijlen en door invloeden van buitenaf. Om beschadigd haar weer gezond te krijgen moet je beginnen met goede shampoo en conditioner dat is de basis! Gebruik geen Andrelon of kruidvat shampoos. Zorg voor producten zonder parabenen en siliconen. Bekijk goed wat er in een product zit want zelf in bepaalde kappersmerken zoals kerastase zitten nog bepaalde siliconen. Naast een shampoo en conditioner kan je nog andere haarverzorgings producten gebruiken zoals een haarmasker, leave in of arganolie. (klik op de producten!)

Haarverzorging mannen

Haarverzorging is ook belangrijk voor mannen. Voor mannen is het belangrijk om een goede shampoo te gebruiken. Zo hebben we van Natulique anti hair loss shampoo. Dat gaat het haartuitval probleem tegen. Hoe ideaal is dat! Door verschillende natuurlijke en biologische producten te gebruiken kan je veel bereiken. Natulique heeft ook goede stylingsproducten waarbij het haar echt de hele dag goed in model zit.

Blush Shop: Natuurlijke haarproducten

Breng een bezoekje aan onze nieuwe webshop! We zijn enorm benieuwd wat jij er van vindt.